Menu
  • kosten besparen en kwaliteit verbeteren
    kosten besparen en kwaliteit verbeteren
Eenvoud en gemak

Gebruiksvriendelijk
Het Digitaal ZorgDossier werkt op pc, tablet en smartphone. Door een combinatie van een slimme softwarestructuur en een intuïtieve gebruikersinterface is het Digitaal ZorgDossier zeer gebruiksvriendelijk en snel en simpel te implementeren.

Altijd en overal de meest actuele gegevens
Alle cliënt- of patiëntinformatie en alle zorg-gerelateerde formulieren en documenten bevinden zich in een veilige online-omgeving. Gebruikers kunnen de gegevens 24/7 vanaf elke locatie eenvoudig inzien, bewerken en delen met alle samenwerkende (geautoriseerde) betrokkenen in het zorgproces.

160616 schema Digitaal ZorgDossier 2

Eenvoudig dataverkeer
Ook dataverkeer werkt eenvoudig binnen de omgeving van het Digitaal ZorgDossier. De bekende bestandsformaten (Word, Excel, Pdf en CSV) kunnen worden geüpload en gedownload, bewerkt en weer opnieuw geüpload. Zo kan snel, safe en simpel privacygevoelige informatie worden gedeeld.

Minder registratielast, meer tijd voor zorg
Het Digitaal ZorgDossier bespaart kostbare tijd; de gegevens zijn direct digitaal beschikbaar en hoeven niet meer achteraf te worden ingevoerd. Dat levert een forse reductie op van de registratielast, dus is er meer tijd voor zorg. Ook neemt de kans op fouten, fraude en oneigenlijk gebruik flink af.

Compatible
Het Digitaal ZorgDossier wordt momenteel zodanig doorontwikkeld dat het compatible is met andere IT-systemen in de zorg. Het Digitaal ZorgDossier kan dan bijvoorbeeld eenvoudig worden gekoppeld aan administratieve en planningssystemen.

Wilt u ook snel, safe en simpel registreren, communiceren en plannen?

Bel 0412-745075 of neem contact met ons op per email; info@digitaalzorgdossier.com. Ook kunt u gebruik maken van de contactgegevens om met ons in contact te komen. Wij zijn u graag van dienst met een helder advies.