Menu
  • kosten besparen en kwaliteit verbeteren
    kosten besparen en kwaliteit verbeteren
Over DZD

Eenvoudig en veilig
Het Digitaal ZorgDossier is een innovatief systeem waarmee u alle cliënt- of patiëntinformatie en alle zorg-gerelateerde formulieren en documenten eenvoudig digitaal verwerkt, in een veilige online-omgeving opslaat en deelt met alle samenwerkende (geautoriseerde) betrokkenen in het zorgproces.

Beveiligde cloud
Het Digitaal ZorgDossier draait in een cloud. Daardoor is de IT-infrastructuur continu beschikbaar. De beveiliging van de cloud, ISO27001 en NEN7510, voldoet aan alle wettelijke eisen en garandeert de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van data.

Altijd en overal beschikbaar
Het Digitaal ZorgDossier werkt op pc, tablet en smartphone. U hebt dus altijd en overal de meest actuele gegevens bij de hand. Met het Digitaal ZorgDossier kunt u 24/7 en op elke plek eenvoudig, efficiënt en transparant registreren, communiceren, plannen en factureren.

Abonnement
Wanneer uw organisatie en/of uw cliënt niet de beschikking heeft over een van die devices, bieden we u de mogelijkheid om bij onze partner T-Mobile een abonnement af te sluiten voor een compleet ingerichte tablet met databundel.

Ontwikkeld vanuit de praktijk
Het Digitaal ZorgDossier is ontwikkeld vanuit en uitvoerig getest in de praktijk van de thuiszorg. Dat heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de gebruikersvriendelijkheid en het heeft ertoe geleid dat het Digitaal ZorgDossier nu een volwaardige tool is om zorgprocessen te optimaliseren.

Kosten besparen en kwaliteit verbeteren
Met het Digitaal ZorgDossier realiseert u een efficiencyslag die een kostenbesparing van minimaal 20% oplevert. De volledige, transparante verslaglegging en verantwoording conform de actuele wet- en regelgeving zorgen bovendien voor een forse verbetering van de kwaliteit van de geleverde zorg.

Professionaliseren zonder hoge investeringen
Met het Digitaal ZorgDossier professionaliseert u de zorgprocessen zonder hoge investeringen. Kijk op ons tarievenoverzicht wat u voor het gebruik van het Digitaal ZorgDossier per maand per cliënt- of patiëntdossier en wat per maand per gebruiker betaalt.

Kosten declareren
Bovendien kunt u als zorgprofessional op grond van de beleidsregels voor farmaceutische telezorg en beeldzorgcommunicatie een deel van de kosten declareren bij de zorgverzekeraar. Per cliënt kunt u hiervoor binnen de indicatie 2,5 uur per maand persoonlijke verzorging declareren.

  • voorkom onjuiste registraties als gevolg van achteraf invoeren en overtypen
  • communiceer snel en effectief met collega-zorgprofessionals, mantelzorgers en familie
  • optimaliseer de kwaliteit van de zorg door volledige, transparante verslaglegging en verantwoording conform de actuele wet- en regelgeving
  • verhoog de cliënt- of patiëntveiligheid door real time digitale uitwisseling of overdracht van gegevens
Wilt u kosten besparen én de zorgkwaliteit verbeteren?

Bel 0412-745075 of neem contact met ons op per email; info@digitaalzorgdossier.com. Ook kunt u gebruik maken van de contactgegevens om met ons in contact te komen. Wij zijn u graag van dienst met een helder advies.